Algemene info afspraken

Afspraken zijn ook mogelijk via video-call (Skype, Teams, Messenger of WhatsApp). We spreken op voorhand af wanneer en hoe er wordt ingebeld.

Heb je liever een fysieke afspraak, dan is dat ook veilig mogelijk. We leven de gebruikelijke veiligheids- en hygiënevoorschriften na : we dragen een mondmasker, de consultatie wordt op +1,5m afstand gegeven en er is een preventiescherm. Er is handgel beschikbaar en de consultatietafel wordt na elk consult ontsmet. Je kan met maximaal twee personen aanwezig zijn op de consultatie.

Het kantoor blijft telefonisch bereikbaar in de voormiddag. Bij afwezigheid of in de namiddag kun je een bericht inspreken op onze mailbox. We blijven ook altijd bereikbaar via mail. Indien je iets wenst af te geven dan kan dat via de brievenbus aan de gevel van het kantoor.

Een laatste stand van zaken in verband met de rechtbanken vind je hier.

Verblijfsregelingen voor kinderen blijven verder lopen. Tenzij er ernstige redenen zijn zoals ziekte van de andere ouder of een nauw familielid, dienen de wissels van de kinderen verder te gebeuren zoals voorheen.

Wil je een afspraak? Neem vrijblijvend contact op!

Draag goed zorg voor jezelf en de anderen.

Consultatie via video-call

Om te videobellen heb je een pc of laptop nodig met camera en microfoon. Videobellen met je smartphone is ook mogelijk.

Vooraleer je een video-call kan opstarten moet je via deze link eerst Skype op jouw PC of smartphone downloaden. Op het afgesproken uur kun je inbellen via deze link https://join.skype.com/lK8aJGjlKDzD.

Als Skype niet mogelijk is, kunnen we ook bellen via Zoom, Teams, WhatsApp of Messenger.

Video-call aanvragen

Dit kan je via onderstaand formulier. Wij contacteren je dan om een tijdstip af te spreken voor de video-conferentie.


     

    Eveline Van Hoecke – Familierecht advocaat & erkend bemiddelaar in familiale zaken
    Schouwburgplaats 1 – 9990 Maldegem
    T 050 71 09 32 – F 050 71 09 33 – BTW BE 0852 108 475
    vanhoecke-advocaat.be