Familierecht

Je wordt geconfronteerd met problemen binnen je gezin of familie. Het is een ingewikkelde of pijnlijke situatie en je twijfelt of je nog een oplossing zal vinden. Alles ondergaan en lijdzaam toekijken kan niet, maar je weet niet welke verdere stappen je kan of zelfs moet ondernemen. Je bent bang voor de gevolgen.

Sinds jaren spits ik me toe op het personen- en familierecht. Met die ervaring pakken we samen je probleem aan, of het nu een kwestie is van afstamming, geboorte, huwelijk of echtscheiding. Ook  vragen over de opmaak van een samenlevingscontract of erfeniskwesties kan je met mij bespreken. De opmaak van een overeenkomst kan in de regel gebeuren aan een vaste prijs van 1.500 euro.

Vragen?

Twijfel je over de mogelijkheden in jouw geval? Wil je bijstand in een geschil rond familierecht? Neem dan contact op voor een afspraak. Voor de prijs van 125 euro krijg je tijdens een gesprek van 1u (fysiek op kantoor of online) een eerste raad waar je eventueel zelf verder mee aan de slag kunt. Het gesprek is verder volledig vrijblijvend.

zwart