Alimentatie

Moet ik mijn ex onderhoudsgeld betalen? Hoe lang kan ik na mijn echtscheiding persoonlijk onderhoudsgeld ontvangen? Kan dit nog worden gewijzigd? Hoe kan ik het onderhoudsgeld voor mijn kind berekenen? Hoe zit dat met de buitengewone kosten? En wat zijn dan de verblijfsoverstijgende kosten? Een kindrekening, (hoe) werkt dat? Wat is fiscaal aftrekbaar? Kan ik beroep doen op de dienst alimentatievorderingen (DAVO)?

Zie je door het bos de bomen nog?

Over onderhoudsgeld en de berekening daarvan bestaan vele vragen. Vooraleer je potten breekt is het raadzaam om je te informeren over wat kan en wat niet. Wij helpen je graag verder.

Wens je onderhoudsgelden te berekenen of in te vorderen of heb je een vraag?

Twijfel je over de mogelijkheden in jouw geval? Wil je bijstand in een geschil rond familierecht? Neem dan contact op voor een afspraak. Voor de prijs van 100 euro krijg je tijdens een gesprek van 1u (fysiek op kantoor of via videobellen) een eerste raad waar je eventueel zelf verder mee aan de slag kunt. Het gesprek is verder volledig vrijblijvend. Je kunt ons gesprek alvast voorbereiden via deze link.