Enkele jaren terug (2010) leerde ik Meester Eveline Van Hoecke kennen op aanraden van een collega. Ik had toen heel wat vragen over mijn nakende echtscheiding die ik wou inzetten.

Meteen voelde ik mij op mijn gemak en er werd geluisterd naar mij en al mijn vragen werden professioneel beantwoord zonder veel poespas. Het werd uiteindelijk een EOT, dankzij Meester Eveline haar professionele begeleiding hierin.

Half 2015 werd ik voor het gerecht gedaagd door mijn ex-man in kortgeding en had ik opnieuw een advocaat nodig. Geen enkel moment heb ik getwijfeld om terug Meester Eveline Van Hoecke te contacteren om mijn zaak te behartigen op de rechtbank.

Het werd een zeer zenuwslopende periode van bijna een jaar maar door Meester Eveline van Hoecke haar uitstekende dossierkennis en haar pleidooien die
enkel de feiten weergaven had ik er het volste vertrouwen in. Ze liet in haar pleidooien iedereen in zijn eigen waarde en dit maakt een enorm verschil want theatrale pleidooien dat is echt niets voor mij.

Tijdens de vele uren wachten in de rechtbank en contacten om overleg te plegen in mijn dossier zag ik Meester Eveline Van Hoecke eerder als een vriendin want we deelden namelijk een passie “boeken lezen” en opkomen voor gerechtigheid. Ik ben haar nog steeds dankbaar om mijn zaak tot een goed einde te brengen en mocht ik
ooit nog eens een advocaat nodig hebben dan zal het opnieuw Meester Eveline Van Hoecke zijn ! Een straffe madam met een team dat goud waard is !

Katie Guidée

 

Ondertussen helpt meester Van Hoecke ons al een vijftal jaar met allerlei kleine en grote zaken.

Van een familierechtszaak tot het opstellen van een contract, altijd konden en kunnen we rekenen op een eerlijke en open communicatie.

Meester Evelien Van Hoecke heeft een duidelijke en correcte aanpak en geeft zichzelf volledig als ze een zaak in handen neemt. Ook in de toekomst zullen wij een beroep blijven doen op het kantoor!

Rose Barneveld en Bart Vannoote

 

Gezien onze jarenlange vriendschap, ben ik eigenlijk niet in staat om “onpartijdig” een getuigenis neer te schrijven….. Natuurlijk mag dat in een professioneel kantoor zoals het jouwe niet uitmaken…en dat weet ik wel.

Ik kan zeker meegeven dat we naast een zeer professionele aanpak, ook kunnen spreken van een persoonlijke service met kennis van zaken. Zowel voor zwaarwichtige dossiers alsook voor een eenvoudige vraag waar we als burger of bedrijfsleider even geen weg mee kunnen. Privé aangelegenheden of zakelijke geschillen…, we kunnen steeds rekenen op de nodige support!

Het spreekt voor zich dat ik het liefst op vriendschappelijke basis contact met je heb, maar voor geschillen in de toekomst blijven we standvastig beroep doen op jouw kantoor!

Jo

 

Zeer goede service. Eveline is zeer meelevend en luistert aandachtig naar de wensen van de klant. Een goed luisterend oor en staat altijd klaar om je te ontvangen alsook de secretaresses, supervriendelijk en zeer behulpzaam.

Een echte aanrader, en ook al woon ik  niet meer in Maldegem mocht er iets voorvallen doe ik onmiddellijk beroep op haar. Ze is een zeer sterke madam die stevig in haar schoenen staat.

een topvrouw……

Anoniem

 

Waarom advocatenkantoor Eveline Van Hoecke? Omdat Eveline kort op de bal speelt en daardoor steeds een stap voor blijft. Steeds een perfecte communicatie en ontvangst, ik ben door Eveline zeer goed geholpen door haar kordate aanpak en kennis van zaken.

Claeys Alain

 

 

 

Toen ik plots voor mijn echtscheiding een advocaat nodig had, was voor mij de vraag ‘wie moet ik nemen?’. Een vriend van mij raadde toen Meester Eveline Van Hoecke aan.

Reeds van bij het eerste gesprek voelde ik mij op mijn gemak. Meester Eveline Van Hoecke is zeer vriendelijk, een luisterend oor en gaf mij vertrouwen. Verstrekte mij correcte informatie en raad. Steeds wordt er mijn mening gevraagd bij het ondernemen van acties in mijn dossier. Daardoor heb ik steeds inspraak in mijn dossier, wat mij een groot vertrouwen heeft.

Meester Eveline Van Hoecke pakt haar dossiers op een correcte en menselijke manier aan. Zij heeft een uitstekende dossierkennis en is altijd goed voorbereid voor haar pleidooi in de rechtbank.

Ik ben een heel tevreden klant en kan haar zeker aanbevelen.

Geert Van Steenberge

 

Toen ik eindelijk de stap durfde te zetten om een scheiding aan te vragen, ging ik op zoek naar een advocaat. Diverse advocaten gesproken maar ik had geen klik tot ik bij Meester Eveline Van Hoecke kwam. Het voelde goed en ik wist dat zij de persoon was om mij te begeleiden in mijn scheiding.  

Het was een hel van een rechtszaak met hele moeilijke en rare wendingen maar ik had Meester Van Hoecke naast me en dat gaf me het volste vertrouwen. Ze heeft ieder probleem weten op te lossen. Ze heeft alles correct en snel afgehandeld en stond altijd klaar voor mij en de kinderen. Ik had geen betere advocaat kunnen hebben voor mijn echtscheiding. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar voor haar geduld, luisterend oor, vertrouwen en raad. Ze was mijn advocaat maar na al die maanden zo samengewerkt te hebben, voelde het meer als een vriendin aan.

En het is niet alleen Meester Van Hoecke zelf, maar ook de andere dames van het kantoor staan altijd voor je klaar. Ze weten wie je bent, wat de zaak is en vaak kunnen zij al een helpende hand zijn. Het is fijn om niet een nummertje te zijn maar een persoon.

Bij alle rechtshulp die ik nodig heb, het zal altijd Meester Van Hoecke zijn.

Danielle Grinsven

 

Een rechtszaak, en zeker als het om een complexe situatie met kinderen en een sekte gaat, is iets heel emotioneels. Wij hebben steeds een enorme steun gevoeld van Eveline, ze bleef altijd zo fijn rustig en bleef de zaak met de nodige technische afstand bekijken. Tegelijkertijd voelden we ook een warme persoonlijke betrokkenheid. We vonden het een grote steun dat Eveline als advocaat zo’n grote ervaring heeft met sektarisch gedachtegoed en de daaraan verbonden problematiek.

We kwamen terecht bij Advocatenkantoor Van Hoecke op het meest kwetsbare moment in ons leven waarin we een grote bezorgdheid hadden over het welzijn van ons kind. Het was een turbulente, hartverscheurende juridische weg maar we zijn onnoemelijk dankbaar voor de professionele betrokkenheid, integerheid en helderheid van advocate Eveline Van Hoecke. We voelden ons gesteund, niet alleen juridisch maar ook psychologisch. Haar doorzettingsvermogen, bereikbaarheid en vastberadenheid heeft ons herhaaldelijk diep geraakt én gaf ons de kracht om vol te houden. Er was een grote wisselwerking die we erg apprecieerden. Ons eigen voorbereidend werk (verzamelde bewijsstukken) belandde niet in de vuilbak maar werd ter harte genomen en op juridisch op een heldere manier ingezet. We konden steeds kritisch reflecteren met als doel een eerlijk, genuanceerd en persoonlijk pleidooi te verkrijgen dat ooit gelezen kan worden door ons kind als die volwassen is. Die spiegel, dat perspectief, stond voor ons altijd centraal én advocate Eveline Van Hoecke volgde ons hierin. Wat Advocatenkantoor Van Hoecke voor ons heeft gedaan, is onvergetelijk voor ons.

Anoniem